ANKARA / YENİMAHALLE - Nasrettin Hoca Bilim ve Sanat Merkezi

Nasrettin Hoca Bilim ve Sanat Merkezi

25 MART MAH. 120 SK. NO 4B YENİMAHALLE / ANKARA
Vizyon
Zenginleştirilmiş ve farklılaştırılmış eğitim uygulamalarıyla özel yetenekli öğrencilerin yeteneklerinin keşfedilip geliştirildiği, geleceğe yön verecek bireylerin yetiştirildiği, toplumun ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilecek, üst düzey akademik becerileri kazanmış bireylerin yetiştirildiği huzurlu ve konforlu bir lider merkez olmak.
Misyon
Nasrettin Hoca Bilim ve Sanat Merkezi olarak misyonumuz; çalışarak hedeflerine ulaşabileceğine inanan, kültürel değerlerini tanıyan, günlük hayatta karşılaştığı problemlere ürettikleri projelerle çözüm üretebilen, bilimsel ve teknolojik gelişmelere merak duyan, kariyer hedefi olan, bilimsel proje araştırması yapabilen, özgüveni güçlü bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :
Ulaşım
Demetevler Metro İstasyonundan 242 no´lu otobüs ve 297 no´lu Özel Halk Otobüsü ile.
25 Mart Mahallesi 120.Sokak No 4B Yenimahalle/ANKARA
Ankara İl Merkezine 7,5 km, Yenimahalle İlçe Merkezine 3,5 km.